Известие

Collapse
No announcement yet.

Аксесоари..?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аксесоари..?

Има ли специализиран магазин за аксесоари за алфа 166?
    Например ми трябват топка за скоростен лост и нещо за волана, защото стоят лепкави и не мога да ги оправя с нищо.
    Чудя се и дали някой си е слагал допълнително парктроник, върши ли работа и колко пари е дал.
    Alfa Romeo 166 2,4jtd, 150ps, 2002
    In da club... Finally!

zdrasti az si slojih kitaiski parktronik za 40 leva,kupih go ot Aukro ,ima i po140 leva na Valeo,az sam dovolen motaja e elementaren.

Comment

Без да съм Модератор, припомням че писането на кирилица е задължително.
      Колкото до топката - най-доброто което можеш да направиш е да отидеш някъде да ти е претапицират. Струва едва 20 лева. Като място за претапициране ти препоръчвам момчето в Хаджи Димитър (има по-специално отношение към алфите ), ако си от София. Ето и неговия телефон 0888 66 25 35/ 0878 84 79 98
      AR 166/159 - 2.4 jtd/m

Comment

Първоначално публикувано от em4o1 Покажи съобщение
        Без да съм Модератор, припомням че писането на кирилица е задължително.
        Колкото до топката - най-доброто което можеш да направиш е да отидеш някъде да ти е претапицират. Струва едва 20 лева. Като място за претапициране ти препоръчвам момчето в Хаджи Димитър (има по-специално отношение към алфите ), ако си от София. Ето и неговия телефон 0888 66 25 35/ 0878 84 79 98
        10кю вери мач!
        Не се бях сетил за претапициране... Не знам обаче дали ще стане толкова сполучливо... а и нямаше ли една щампичка на самата топка на която да пише алфа... Дали ще ми оправи и волана?
        In da club... Finally!

Comment

И волана и топката ше ти ги направят като нови, само гледай да е свестен човека. Иначе аз си сложих парктроник от метро и е супер, просто тая кола не можех да я паркирам преди това . А само 2 сензора сложих, че ме мързеше и 4-та да ги слагам
          166, 2.4 JTD'00

Comment

Не само ще ти е направи сполучливо, ами твърдя че ще е все едно е излязла от завода !!! Колкото емблемата - аз си е имах и преди тапицирането. (и след него)
            Не случайно написах че човека има "по-специално" отношение към алфите.....

А относно парктроника - дали ще може една снимка как и къде седи датчика в салона, че хич не ми се ще да е "предобраям" вътре.
            Last edited by em4o1; d.m.y г., 09:54.
            AR 166/159 - 2.4 jtd/m

Comment

Първоначално публикувано от em4o1 Покажи съобщение
              А относно парктроника - дали ще може една снимка как и къде седи датчика в салона, че хич не ми се ще да е "предобраям" вътре.
              Над огледалото най-често се слага
              Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
              Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
                Над огледалото най-често се слага
                Ей го на моя ! Мисля че не загрозява фона !!!
                Attached Files
                Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
                  Ей го на моя ! Мисля че не загрозява фона !!!
                  Че какъв е този парктроник? Марка? Цена? Как ти дава показанията на огледалото на задно виждане... нещо не мога да вдяна... :{
                  In da club... Finally!

Comment

Първоначално публикувано от leffkocit Покажи съобщение
                    Че какъв е този парктроник? Марка? Цена? Как ти дава показанията на огледалото на задно виждане... нещо не мога да вдяна... :{
                    MAGIC MIRROR parking sensor system му е марката от VOLKANO ! Значи аз го взех от Х.Димитър и ми го монтираха там 150лева всичко с 1 година гаранция(само заден 4 датчика) , тогава го имаше и на Илиенци за под 100 лева(в зависимост колко датчика искаш и къде) сега мисля че вече е по-евтино това беше преди година и половина ! А това е второ специално огледало което си върви в комплекта и се слага в/у твоето има и звуков сигнал ако го активираш а като не караш на зад си остава само огледало(добре е измислено) !!!

Comment

Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
                      MAGIC MIRROR parking sensor system му е марката от VOLKANO ! Значи аз го взех от Х.Димитър и ми го монтираха там 150лева всичко с 1 година гаранция(само заден 4 датчика) , тогава го имаше и на Илиенци за под 100 лева(в зависимост колко датчика искаш и къде) сега мисля че вече е по-евтино това беше преди година и половина ! А това е второ специално огледало което си върви в комплекта и се слага в/у твоето има и звуков сигнал ако го активираш а като не караш на зад си остава само огледало(добре е измислено) !!!
                      Така не прецакваш ли сензора за светлина на огледалото за задно виждане? То... като се замисля, не знам дали всички 166ци имат такъв... Имам сензор, който при силна светлина затъмнява огледалото и се намира горе в дясно.
                      In da club... Finally!

Comment

Първоначално публикувано от leffkocit Покажи съобщение
                        Така не прецакваш ли сензора за светлина на огледалото за задно виждане? То... като се замисля, не знам дали всички 166ци имат такъв... Имам сензор, който при силна светлина затъмнява огледалото и се намира горе в дясно.
                        Виж аз лично нямам такъв , но имам щора на задното стъкло(май не всички имат) и няма как да стигне светлина до отпред , а и това огледало е с много по тъмно и защитено покритие !!!

Comment

Моя парктроник е само със звукова сигнализация и съм лепнал пиукалото на колоната м/у предната и задната врата
                          166, 2.4 JTD'00

Comment

Дайте снимки, младежи.....
                            AR 166/159 - 2.4 jtd/m

Comment

Парктроник за 166

Колеги,
                              има ли по-специален парктроник за 166 или такъв,
                              който може да се свърже за диплея?
                              sigpic
                              Alfa Romeo 145 1.9 JTD, 105Hp. - до 2012г.
                              Alfa Romeo 166 2.4 JTD, 136Hp. - до 2016г.
                              Subaru Outback 2.5i 165Hp automatic - сега

Comment

Working...
                              X